tiistai 29. elokuuta 2017

Kesän ilmaistapahtumat

Kesä alkaa olemaan ohi, mutta tässä pieni vinkki ensi kesää silmällä pitäen. Varsinkin pääkaupunkisedulla on paljon erilaisia ilmaistapahtumia pitkin kesää mm. musakonsertteja, liikunta ja muita tapahtumia ulkoilmassa. Itse laskin käynneeni neljällä eri ilmaisfestarilla. Tarjontaa oli sitäkin enempi. Lisäksi kesällä voi nauttia ilmaiseksi esimerkiksi kolmos divarin futiksesta lähikentällä.


Futista mukavassa kesäilmassa


Pelle Miljoona.


Herttoniemi block party

2 kommenttia:

  1. Huijasin itseni kans festareille käytetyllä lipulla viime viikonloppuna :D.. Tosin tahattomasti..

    VastaaPoista
  2. Moi!

    Erään blogini kommentin perusteella sain idean rakentaa kattavan vertailun siitä, miten suomalaisten talousbloggareiden nettovarallisuus ja matka kohti taloudellista riippumattomuutta on vuosien varrella mennyt. Todistetusti tällainen vertailu kiinnostaa erittäin monia lukijoita.

    Jos siis jaksat kuluttaa hetken ja laittaa oman blogisi nimen ja nettovarallisuutesi kasvun vuosien varsilta tähän Excel-taulukkoon:
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v8tcl0A3TV84whxQixabddcay-VXTM2EMXyubFyiNrM/edit?usp=sharing
    olisi se hienoa. Linkistä saa oikeudet muokata tiedostoa. Lähetin suurimmalle osalle talousbloggareista tämän sähköpostilla, mutta en löytänyt blogistasi yhteystietoja, joten laitoin tämän kommentiksi. Kaikki tiedoston tiedot ovat luonnollisesti yhteisesti kaikkien bloggaajien vapaassa käytössä.

    Ja huom, mikäli tarkkoja lukuja ei menneisyydestä löydy, voi laittaa ihan hyvin myös suunnilleen arvioita. Omatkin lukuni saattavat heittää tonnin sieltä täältä siltä ajalta kun en blogia vielä pitänyt. Tärkeintä, että hidas, mutta varma kasvu voidaan kuvata entistä paremmin tämän vertailun myötä lukijoille.

    Kiitos ja toivottavasti saadaan tästä iso ja kattava katsaus!

    VastaaPoista